Víte, co jsou to tupé?

Někdy se jim říká také vlasové příčesky a mohli bychom je rozdělit do několika kategoriíMnohým z nás se stane, že se ve vlasech objeví lysé místo. Kvůli tomu se člověk může cítit nekomfortně, a proto volí možnost vyplnění vlasovým příčeskem. Kvalitního příčesku si ani nevšimnete. A to byste koukali, kolik takových příčesků jste potkali, aniž byste o tom věděli!

Příčesky i tupé dělíme podle délky i účelu

  • Tupé pro ty, kteří řeší řídké nebo krátké vlasy, ať už to, že jich příroda málo nadělila, nebo že o část vlasů přišli. Nabídka našich tupé je skutečně široká a dodá vám komfort i sebevědomí, ať už máte nepravidelné lysiny, nebo celkově řídké a jemné vlasy. 
  • Druhá kategorie je ta veselejší, a to když tupé či příčesy použijeme jako pomůcku při prodlužování, zhušťování, modelování či experimentálním tvarování vlasů například při tvorbě společenských účesů.

Tupé pro dámy i pro pány. Na výběr máme:

Snímek obrazovky 2021-12-01 v 16.54.40

Lysá místa či prořídlé vlasy trápí jak ženy, tak i muže, a proto jsou tupé navržena pro obě pohlaví. Nemusíte se bát, že by vám tupé nesedělo k barvě vlasů. Příčesky jsou díky kombinaci s přírodními vlasy velmi realistické a vy si díky mnoha variantám barev můžete vybrat přesný odstín, který bude k vašim vlasům sedět. Navíc jsou velmi komfortní a vy ani nepoznáte, že je máte. 

Pro používání tupé ale nemusíte mít jen lysá místa. Můžete je využít i jako doplněk k vašemu účesu třeba v podobě ofiny nebo doplnit účes větším objemem, například zesílit culík či cop. Tupé můžete tepelně upravovat podle vašeho přání, což dělá příčesek ještě více kombinovatelným. Některé varianty tupé už jsou přímo svázané do copu, a vám to ušetří mnoho práce v přípravě účesu.
Chtěla byste si zase na chvíli užít dlouhé vlasy, ale víte, že každodenní nošení dlouhých vlasů pro vás není? Díky tupé si můžete svůj culík prodloužit podle svých představ.

  

  • Vlasová vlákna tupé jsou na podkladu hustě a pevně připevněna, takže se nemusíte bát, že by tupé prozradilo vaše nedokonalosti. Ani v případě, kdy si budete chtít vlasy vyčesat nahoru. Tupé je navrženo tak, aby se dalo jednoduše a pevně připnout k vašim vlasům.
  • Tupé není kompletní paruka, pouze vlasový příčes a jako takový může pomoci právě tam, kde to potřebujete - dokonce i lokálně v případě lysin. Pro vysoké čelo můžete aplikovat speciální příčes s ofinou a v případě velmi jemných či řídkých vlasů použít například tupé, které již velmi připomíná paruku, ale přesto krásně splyne s vašimi vlastními vlasy.

 

 

tupekolaz

 

Začaly se vám ve vlasech tvořit větší a větší kouty nebo vás blízký upozornil na tvořící se kolečko a vás tato změna začala trápit? Nedokonalosti přeci k člověku patří. A čím by byl člověk zajímavý, kdyby nebyl od ostatních odlišný?
Mnoho z nás se potýká s nepříjemnými situacemi, které k vypadávání vlasů přispívají. Zkuste se ale zamyslet nad tím, co všechno vaše tělo právě v těchto situacích už zvládlo.

Díky tupé se můžete cítit zase o něco lépe. 

„Sebeláska, to je objetí těla s duší v jedné osobě.“ - Gerhart Hauptmann

 Váháte, zda si máte tupé pořídit? Máte další otázky?
Svěřte se nám, třeba zde do komentáře nebo na náš e-mail info@jillylenau.cz! V příštím článku se jim podíváme podrobně na zoubek.