NEEXISTUJE NEDOSTUPNÉ ZBOŽÍ - BUĎ VYUŽIJTE NÁKUP NA SPLÁTKY NEBO MOŽNOST NAKOUPIT HNED , ZAPLATIT ZA 14 DNI !!!! POUZE U JILLY LENAU !!!!!

Hodnocení obchodu

4,8 301 hodnocení
Přidat hodnocení
5
262x
4
28x
3
4x
2
4x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
JK Avatar autora | 25.3.2019
Doporučuji plná spokojenost
EH Avatar autora | 25.3.2019
Spokojenost, rychlé dodání
DK Avatar autora | 23.3.2019
Jsem velice spokojená s nákupem,moc děkuji i za darek,bude se hodit,obchod vřele doporucuji ostatnim .
DH Avatar autora | 19.3.2019
Som veľmi spokojná, odporúčam!
FB Avatar autora | 18.3.2019
Naprostá spokojenost a díky za dárek!!!
VH Avatar autora | 17.3.2019
Jsem velmi spokojená i po telefonické rozhovoru s p.Borilovou, která se mi velice ochotně věnovala k informaci zakoupené paruce u nás v Centru zdraví v Ceské Lípě. Mohu vřelé doporučit. Děkuji J. Hrušková
VT Avatar autora | 17.3.2019
Spokojenost s produkty
RS Avatar autora | 15.3.2019
Ano jsem velice spokojena.V minulosti jsem si jiz objednavala produkty velice solidni obchod.Vcasne dodani.Perfektni komunikace a jeste jsem dostala za nakup darecek.Takze vrele doporucuji.
A Avatar autora | 11.3.2019
doporučuji
BT Avatar autora | 5.3.2019
Obchod proběhl bez problémů a velmi rychle, můžu pouze doporučit.
MF Avatar autora | 26.2.2019
Chválím rychlost a kvalitu dodaného zboží, děkuji Fečková Marie
MT Avatar autora | 26.2.2019
Jsem velmi spokojená, doporučuji všem.
Avatar autora | 26.2.2019
Velmi spokojená. Rychlé jednání i dodání zboží. A děkuji za dárek
ZH Avatar autora | 25.2.2019
Perfektní spolupráce, velmi brzké odepsání na dotaz a nasazení víc než je povinnost prodejce, včetně malé pozornosti v zásilce. Za me 1. A čepička velmi kvalitní a hezky drží na hlavě. Doporučuji.
JS Avatar autora | 24.2.2019
Úžasná milá báječná paní Vojtilova☺opravdu poradí a má zkušenosti a trpělivost. Díky ????všem vřele doporučuji nákup v tomto obchodě. Nakupuji zde již nejméně 10let a vždy spokojenost ❤
OF Avatar autora | 23.2.2019
V pohodě, všem doporučuji !
KF Avatar autora | 20.2.2019
Velmi spokojená
JH Avatar autora | 18.2.2019
Velmi spokojená. Široký výběr, pěkné barvy. Dáreček potěšil.
AD Avatar autora | 17.2.2019
spokojená
ZM Avatar autora | 5.2.2019
Veľmi spokojná, naozaj rychle dodanie,po telefóne prijemne jednanie,aj milý darček...Odporúčam...,

Stránka 1 z 16 , položek celkem: 309

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.