Hodnocení obchodu

5,0 520 hodnocení
5
517x
4
0x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
BV Avatar autora Blanka Valentová | 21.9.2021
Dobrý den, děkuji za paruku, za kterou jsem vděčná. Onemocnění COVID-19 mě připravilo o vlasy, tak díky skvělé paruce překlenu toto bez vlasové období v klidu a v pohodě.
RT Avatar autora Renáta Thielová | 15.9.2021
Velice jsem spokojená z výrobky které jsou s velmi příjemných materiálů dobré se nosí a jsou slušivé ????????????????
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 16.9.2021
Dobrý den Děkujeme za Vaší reakci. Jsme velmi nadšeny že jste s naší firmou i s produkty spokojená. Přejeme hezký den a zdravíčko Tým Paruky Jilly Lenau
MS Avatar autora Milada Sázelová | 7.9.2021
jsem spokojena velmi, rychlé jednání a výborná domluva po telefonu. Ještě jednou děkuji a přeji hezký den.
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 10.9.2021
Dobrý den děkujeme Vám za Vaše hezké hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost. Přejeme hezký den a pevné zdravíčko Tým Paruky Jilly Lenau
HM Avatar autora Hana Mikeskova | 7.9.2021
Jsem spokojená.Děkuji
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 10.9.2021
Dobrý den děkujeme Vám za Vaše hezké hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost. Přejeme hezký den a pevné zdravíčko Tým Paruky Jilly Lenau
ES Avatar autora Erika Stráská | 7.9.2021
Spokojenost ????
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 10.9.2021
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaše hezké hodnocení. Je nám potěšení, že jste s naší firmou spokojená. Přejeme hezký den a pevné zdravíčko Tým Paruky Jilly Lenau
N Avatar autora Naďa | 7.9.2021
Děkuji za rychlé a solidní jednání.
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 10.9.2021
Dobrý den děkujeme za Vaší reakci. Přejeme hezký den a hlavně pevné zdravíčko Tým Paruky Jilly Lenau
Í Avatar autora Ívona | 6.9.2021
Dobrý den jsem velmi spokojená s produktem Ivona Dékuji.
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 6.9.2021
Dobrý den děkujeme Vám za Vaše hezké hodnocení. Je nám potěšení, že jste s naší firmou spokojená a to i s produkty. Přejeme hezký den a pevné zdravíčko Tým Paruky Jilly Lenau
JS Avatar autora Jitka Stieberova | 4.9.2021
Jsem velmi spokojená
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 6.9.2021
Dobrý den děkujeme Vám za Vaše hezké hodnocení. Je nám potěšení, že jste s naší firmou spokojená. Přejeme hezký den a pevné zdravíčko Tým Paruky Jilly Lenau
RT Avatar autora Renáta Thielová | 1.9.2021
Úžasný šátek velmi příjemný a slušivým????????????????
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 6.9.2021
Dobrý den děkujeme Vám za Vaše hezké hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost. Přejeme hezký den a pevné zdravíčko Tým Paruky Jilly Lenau
K Avatar autora Koupa | 25.8.2021
Přicesek se pohodlně používá je opravdu pěkný dobrá volba
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 6.9.2021
Dobrý den děkujeme Vám za Vaše kladné hodnocení. Velice nás těší že jste spokojená s naším produktem. Přejeme hezký den a pevné zdravíčko Tým Paruky Jilly Lenau
R Avatar autora renata | 23.8.2021
je riedky
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 6.9.2021
Dobrý den děkujeme za Vaší reakci. Přejeme hezký den a hlavně pevné zdravíčko Tým Paruky Jilly Lenau
MC Avatar autora Monika Cvachoučková | 16.8.2021
Jsem velmi spokojená ta kvalitu a včasné vyřízení
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 6.9.2021
Dobrý den děkujeme Vám za Vaše kladné hodnocení. Velice nás těší že jste spokojená s naším produktem. Přejeme hezký den a pevné zdravíčko Tým Paruky Jilly Lenau
R Avatar autora Radka | 15.8.2021
Jsem velice spokojená, paruka je přesně, jak jsem si představovala. Odpovídá fotce v online obchodě. Komunikace výborná.
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 16.8.2021
Dobrý den Děkujeme za vaší reakci. Velice nás těší, že jste s produktem spokojená. Přeji hezký den Tým Paruky Jilly Lenau
LK Avatar autora Libuše Kičmerová | 14.8.2021
Jsem velmi spokojena a doporučuji. Libuše
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 16.8.2021
Dobrý den děkujeme za vaše kladné hodnocení. Velice nás těší že jste s naší firmou spokojená. Přejeme hezký den Tým Paruky Jilly Lenau
KT Avatar autora Kateřin Tašková | 10.8.2021
Velká spokojenost ????
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 16.8.2021
Dobrý den děkujeme za vaše kladné hodnocení. Velice nás těší že jste s naší firmou spokojená. Přejeme hezký den Tým Paruky Jilly Lenau
L Avatar autora Lenka | 3.8.2021
Skvělé
JZ Avatar autora Jitka Zemanová | 2.8.2021
Zatím jsem použila 2x, nebot jsem o tomto obchodu nevěděla. Moc děkuji a jsem s výrobky od Vás nesmírně spokojena, rychlé a spolehlivé dodání vždy na maximální úrovni.Velice děkuji a těším se na další nákup u VÁS. Vše na 5hvězdiček.
M Avatar autora Magda | 25.7.2021
V Jilly lenau nakupuji již přes 25let a neměnila bych. Vždy perfektně poradily, objednané zboží přijde rychle a zboží je vždy kvalitní
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 27.7.2021
Dobrý den děkujeme Vám za Vaše hezké hodnocení. Je nám potěšení, že jste s naší firmou spokojená a to i s produkty. Přejeme hezký den a pevné zdravíčko Tým Paruky Jilly Lenau
M Avatar autora Miluše | 24.7.2021
Jsem spokojená-zásilka přišla rychle,šáteček je moc pěkný,vzdušný.Miluše
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 27.7.2021
Dobrý den děkujeme Vám za Vaše kladné hodnocení. Velice nás těší že jste spokojená s naším produktem. Přejeme hezký den a pevné zdravíčko Tým Paruky Jilly Lenau
DK Avatar autora Dana Kárová | 14.7.2021
Jsem velmi spokojená s rychlou dodávkou a turban je vzdušný, příjemný a sedí perfektně, děkuji
Avatar autora Mgr. Kamila Černá (Administrátor) 14.7.2021
Dobrý den děkujeme Vám za Vaše hezké hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost. Přejeme hezký den a pevné zdravíčko Tým Paruky Jilly Lenau
Nahoru
520 položek celkem