Proč zbytečně trápit zrcadlo

Znáte to – každé ráno se díváte do zrcadla a místo toho, aby se vám oči rozzářily při pohledu na své bujné vlasy, vidíte jen ten neúprosný ústup vlasové linie nebo ta nepoddajná místa, kde už vlasy zkrátka rozhodly, že mají dovolenou. Ať už jde o genetiku, stres z práce, nebo jen zlobivý osud, vaše hříva není to, co bývala. Chodíte po ulici a cítíte, jak se na vás lidé dívají, jak si špitají za zády. A co teprve ty nekonečné rady od "dobře" míněných přátel a rodiny? "Zkus tohle olejíček," "Víš, že klobouk je zase v módě?" Nebo ještě hůř, když vám děti nevinně položí otázku: "Proč máš na hlavě tak málo vlasů?" A vy si jen povzdechnete a přemýšlíte, jak by to bylo skvělé, kdyby existovala kouzelná hůlka, která by vám vrátila vaši dávno ztracenou korunu krásy.


Teď si ale představte, že se probudíte a váš odraz ve zrcadle vás přivítá s plnou, lesklou hřívou, která dokonale sedí na vaší hlavě. Představte si, že jdete po ulici a lidé se za vámi otáčejí, ale tentokrát z dobrého důvodu. Vaše sebevědomí šplhá vzhůru jako raketa a vy začínáte být opět tím společenským motýlem, kterým jste vždy byli. Představte si pohledy obdivu a komplimenty, které sklízíte, a jak konečně můžete ty "dobře" míněné rady ohledně vaší hlavy vlídně odmítnout s úsměvem. A co teprve ta radost, když vám vaše dítě řekne: "Vypadáš dneska nějak mladě!" a vy víte, že to není jen dětská naivita, ale opravdová pravda.


Jak je tohle všechno možné? S naší parukou, samozřejmě! Naše paruky jsou jako superhrdina pro vaši hlavu – přichází na scénu a zachraňují den (nebo spíše vlasy). Ať už jste muž, žena nebo dítě, máme pro vás tu pravou paruku, která se dokonale přizpůsobí vašemu stylu a přirozeně splyne s vaším vzhledem. Naše paruky jsou tak lehké a pohodlné, že zapomenete, že je máte na hlavě. A co víc? Jsou odolné vůči větru, dešti a nečekaným pohledům zvědavých kolemjdoucích. Zkuste to a uvidíte, jak se váš svět promění z šedého "před" do barevného "po", a to vše s nádechem humoru a stylu. Protože kdo řekl, že záchrana vlasové krize nemůže být zábavná?