Webináře pro duševní zdraví

Z našeho webu a sociálních sítí možná víte, že již několik měsíců spolupracujeme s s certifikovanou mentální a transformativní koučkou Kateřinou Černou, která se soustředí na pomoc onkologickým pacientům zvládat duševní stránku nemoci, a to nejen pro pacienty samotné, ale i pro jejich blízké.

 

Rádi bychom na tomto místě poskytli co nejvíce informací o tom, kdo přesně Kateřina je a jak může pomoci právě vám!

 

Víme, že mnoho našich zákaznic či jejich nejbližších si prochází náročným obdobím spojeným s bojem se zákeřnou nemocí. Naše paruky vám mohou pomoci se sebevědomím zvenčí.

Vzhled však není všechno a nemocného člověka a jeho rodinu trápí i mnoho jiných problémů na duševní bází - bojují s bolestí, strachem z budoucnosti, možné ztráty a utrpení.

Kateřina vede námi sponzorovaný skupinový webinář na měsíční bázi, kde osvětluje mnoho témat spojených s onkologickým onemocněním a odpovídá na otázky, které je možné jí kdykoliv zaslat na její e-mail či položit přímo v průběhu webináře.

 

 

Jak a kde zhlédnout webináře?

 

Termíny aktuálních webinářů vypisume s předstihem na Facebooku či je najdete přímo na stránkách Porozumění mysli, kde se můžete zdarma zaregistrovat a veškeré informace vám již přijdou přímo do vaší e-mailové schránky!

 

Nemáte žádné zkušenosti s účastí na webináři?

Vůbec nevadí, rádi vás zasvětíme.

Název webinář vznikl spojením slov webový seminář. Přes internet tak dochází k přenosu komunikace, kdy organizátor vysílá online video a účastníci se zapojují - například zasláním dotazu do chatu, který probíhá současně s přenosem. Kdo se aktivně zapojit nechce, nebo se zatím ostýchá, může webinář zhlížet jen jako divák.  

 

Pokud webinář v živém čase nestihnete, můžete ho zhlédnout i později jako záznam. 

Pro účast i pozdější zhlédnutí je potřeba se zaregistrovat - zaregistrujte se pod tímto odkazem: https://porozumenimysli.cz/ a veškeré informace vám již přijdou  přímo do vaší e-mailové schránky!

 

Vysílání probíhá pomocí webové streamovací služby – pokud se vám samotným jeho spuštění nepodaří, můžete Kateřinu požádat o pomoc a ona vás nastavením provede.

Poslední webinář si můžete prohlédnout na vyžádání na kat@simplifiedmind.eu - stačí Kateřině napsat a pošle vám odkaz na záznam, který si můžete kdykoliv pustit.

  

Kdo je Kateřina Černá a co přesně dělá?

 

 

03a_webtransformative coach logo

 

 

Kateřina pracuje ve společnosti The Simplified Mind a zároveň vede neziskovou společnost, která propaguje duševní zdraví: The Human Potential Academy z.s.

K tomu, co dnes dělá, se dostala díky své mamince, která v Teplicích od roku 1990 provozovala obchod s parukami. Kateřina se tak již od útlého věku setkávala s onkologickými pacienty, kterým pomáhala vybírat paruku a zároveň pracovala s jejich příběhy.

 

Nyní se věnuje pacientům s onkologickými nemocemi a jejich rodinám v oboru duševního zdraví.

 

Pracuje s lidmi, kteří chtějí něčeho dosáhnout a vlastní pomocí se jim to nedaří. V transformativním koučinku však nejde o strategie a techniky, jak něco udělat. Jak slovo transformace napovídá, jedná se o přeměnu pohledu na danou věc, často na celý život. Pomocí transformatiního kouče můžete objevit štěstí ve svém životě, a to i za objektivně nepříznivých podmínek.

 

Kromě bezplatných webinářů Kateřina poskytne naším klientům 20 minutovou individuální konzultaci zdarma. Následně můžete využít dotované nabídky balíčku terapeutického sezení (osobně nebo on-line): trápí-li Vás otázky budoucnosti, vzniku onemocnění, co říci okolí, jak nakládat s časem mimo práci nebo prostě jen potřebujete podporu někoho jiného, využijte tuto ojedinělou nabídku. Volat můžete každý den v týdnu od 9 do 20 hodin na Kateřinino číslo 725 834 829.

 

Více informací o transformativním koučinku a Kateřině na www.simplifiedmind.eu.

 

Na závěr všechny kontakty a odkazy pohromadě:

 

Kateřininy stránky: www.simplifiedmind.eu

e-mail: kat@simplifiedmind.eu

telefon: 725 834 829

facebooková stránka: The Simplified Mind