Pokračujeme v podpoře maminek!

Tradičně slaví druhou květnovou neděli všechny maminky svůj svátek. My jsme se letos rozhodli podarovat ty, které zrovna neprožívají jednoduché období - mají malé děti a do toho jim byla diagnostikována rakovina. 

Spolek Maminy s rakovinou z našich sociálních sítí i článků zde na blogu velmi dobře znáte, ale pro ty z vás, kteří jste zde poprvé, tak připomeneme, že tento spolek sdružuje ženy, které se ocitly v těžké životní situaci spojené s touto těžkou nemoci a musí řešit hlídání během pobytu v nemocnici, psychickou podporu pro sebe i děti v době, kdy na ně účinky léčby dopadnou nejtvrdším způsobem, ale také problémy finanční, protože onkologická léčba je vleklá a výpadek maminčina příjmu na delší dobu může být pro rodinu ohrožující.

Od 1. dubna do Dne matek jsme spolku věnovali 100 Kč z každého nákupu paruk v našem obchodě a vy, naši zákazníci, jste za tu dobu uskutečnili 80 objednávek paruk. Moc děkujeme, že jste si v této ekonomicky nejisté době vybrali právě náš obchod! 

Současná krize má bohužel vliv i na naše tržby, a proto se v současnosti snažíme neporovnávat čísla se staršími daty. Naopak se snažíme držet hlavu zpříma a hledět především do budoucnosti - a jsme šťastní, že i přes pokles nákupů jsme stále v situaci, kdy můžeme někoho podpořit a pomoci!

Celkem jsme tak vybrali 8 000,-, které jsme před odesláním na transparentní účet Mamin zaokrouhlili na 10 000,-.

I vy můžete pomoci: stačí se pro dnešek vzdát například imaginární kávy se zákuskem a poslat třeba jen tu stokorunu jako příspěvek na konto Mamin s rakovinou. Když se nás takhle zastaví hodně, bude i ta suma za odpolední svačinu významná!

 

Číslo konta Mamin s rakovinou je 2401654995/2010 a jaké jiné formy daru můžete využít, si můžete přečíst přímo ZDE na jejich stránkách.

 

IMG_20180924_174613_1

Foto: Šárka Šteinochrová

 

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat a těšíme se na další akce na podporu těch, co to skutečně potřebují.