Výherce soutěže eŽena a eManuel roku 2021

Letos poprvé Asociace malých a středních podniků a živnostníků v ČR ve spolupráci s nadnárodním balíkovým přepravcem General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., ocenila drobné podnikatele v soutěži eŽeny podnikatelky a eManuel řemeslníky.

Tohoto ocenění se těší na prvním místě paní Kamila Černá, majitelka sítě prodejen a e-shopu zabývající se prodejem dámských paruk i pánských parukturbanů a šátků i péče o paruky. Pod firemním jménem Jilly Lenau, dodávají výrobky do více než šedesáti provozoven v ČR. Kromě pestré nabídky výrobků se Jilly Lenau zaměřuje i na pomoc zákazníkům po chemoterapii a dlouhodobě podporuje například Maminky s rakovinou. 

V pestré nabídce naleznete kvalitní produkty péče o paruky, od šamponů, balzámů i kondicionérů a mnoho dalšího. Produktovou nabídku naleznete zde: https://www.jillylenau.cz/pece-o-paruky/

Za celou společnost i paní Kamilu Černou je to nesmírná pocta a zadostiučinění. Výhra je nejen ocenění za dobře odvedenou práci, ale také potvrzení, že to, co paní Kamila dělá, dává opravdu smysl.

 ,,Oceněním snaha a píle jistě nekončí. V následujících letech se budeme snažit zvyšovat kvalitu služeb a rozšiřovat nabídku produktů. Srdečně děkujeme za podporu a množství hlasů, které se Jilly Lenau dostalo od hlasujících a těšíme se dalšímu rozvoji podnikání v následujících letech.“